Skip to main content
[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Acupunctuur Alkmaar

 

Een mens functioneert uiteraard bij de gratie van energie, daar zal iedereen het mee eens zijn. In de diagnosestelling en behandeling wordt de term ‘energie’ als leidraad gebruikt.

De lichaamsenergie circuleert via ‘energiebanen’ door het lichaam. Elk orgaan heeft zijn eigen meridiaan. Deze meridianen vormen samen een complex netwerk waarin energie naar elk deel van het lichaam wordt doorgegeven. Een netwerk met veel connecties. Zo kan een energieprobleem in de dikke darmbaan bijvoorbeeld deels de oorzaak zijn van schouderklachten, maar ook klachten van de darmen veroorzaken, als obstipatie. Wilt u hier meer informatie over, dan staan wij acupunctuur uit Alkmaar – Joop Schaafsma u graag te woord.

Tijdens het eerste bezoek krijgt u alle gelegenheid te vertellen over de klacht. Vervolgens stel ik u een aantal vragen over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het slapen, de stoelgang, het transpireren en de menstruatie. Graag leg ik u uit wat ik doe, waarom ik het doe, hoe ik de acupunctuurpunten op het lichaam vind en hoe er vanuit de acupunctuur tegen de klacht wordt aangekeken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://joopschaafsmaacupunctuur.nl/wp-content/uploads/acupunctuur-in-Alkmaar.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://joopschaafsmaacupunctuur.nl/wp-content/uploads/SAM_2021-Small.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://joopschaafsmaacupunctuur.nl/wp-content/uploads/Elly-nieuwe-praktijk-Small.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://joopschaafsmaacupunctuur.nl/wp-content/uploads/7.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]